Om Kreativ Insikt

Smycken från Kreativ Insikt. Foto: Anja Callius.Kreativ Insikt grundades 2003 som ett resultat av en dröm om att få göra något gott och samtidigt få utlopp för kreativiteten och ha roligt på jobbet. Företaget drivs gemensamt av oss, Carolina och Dag Gårdheim, tillsammans med några änglar till medarbetare.

Vår vision är en harmonisk och inspirerande värld, där alla väljer att lyssna till sina hjärtan, följa sina drömmar, njuta av livet och sprida kärlek.

Vi arbetar med glädje mot visionen genom att skapa presenter och vackra vardagsting med tanke och mening för att sprida kärlek och inspirera till ett mer harmoniskt liv.

Våra böcker, kort, inspirationskort och smycken med mera kommer raka vägen från hjärtat. Carolina har också skrivit boken Släpp loss din inre livskonstnär! – Börja leva ditt liv.

Våra må bra-saker säljs genom vår webbutik, vår egen butik och genom återförsäljare med själ & hjärta över hela landet.

Dessutom inspirerar vi genom tänkvärda månadsbrev, hemsida, Facebook och inspirationsbroschyrer med olika teman.

Carolina inspirerar dessutom genom sin “egna” verksamhet CarolinaGardheim.se, varmt välkommen att kika in.

Vi är väldigt stolta över vårt företag och vad vi har åstadkommit. Passionen, viljan och vår tydliga vision har hjälpt oss på vägen.

Vi är också stolta över att vi har världens bästa kunder.

Tack, tack och tack igen för att ni finns!

Carolina & Dag

6 thoughts on “Om Kreativ Insikt

 1. Hej Carolina.
  Vilken helt underbar sida!
  Ni skrev om förslag till hösten.
  Förlorade min mamma i Januari mycket ovänta
  Skulle betyda mycket för.m ni ville skriva om hjärtesorg.
  Ett hjärta kan verkligen gå i tusen bitar ;-(

  Kram Anna

  • Hej Anna,
   Tack så mycket, vad roligt att du tycker om den. ♥ Och tack för ditt fina förslag att skriva om hjärtesorg, jag känner med dig! Ja, jag vet att ett hjärta verkligen kan gå i tusen bitar (eller det känns så i alla fall), och jag vet också att bitarna kan hitta tillbaka till varandra, men visst gör det ont. Tack för att du delar, jag tar det till mig.
   Många kramar,
   Carolina

 2. Vilken lycka att Kreativ Insikt finns!!!
  Era produkter är beroende framkallande och värmande och kärleksfulla och vägledande i livet. Fortsätt vara kreativa och sprid ert underbara budskap vidare!!!
  Tacksamhet från Ann-Sophie, Orangeriet

Kommentera gärna!