Om den här bloggen

Jag har genom åren märkt att många blir så otroligt glada över de kärleksfulla budskap vi har på våra saker, de månadsbrev jag skriver i vårt nyhetsbrev, de små hejaropen vi lägger ut på Facebook och den inspiration vi har på vår hemsida.

Ni är många som har berättat att det märks att det kommer från hjärtat (och det gör det verkligen!), och att det också går rätt in i hjärtat. Det är underbart att höra.

Under en längre tid har jag känt att jag vill utveckla den här kommunikationen med er kunder och vänner till Kreativ Insikt och det vi står för, och det är därför jag har startat den här bloggen.

Här tänker jag skriva om mina tankar om livet. Hur hittar jag passionen, den lilla och stora, mitt i livet? Hur vet jag vad jag känner, innerst inne? Hur kan jag få in lite harmoni i mitt liv? Hur får jag ihop vardagen med alla upplevda krav från höger och vänster? Hur hittar jag min grej i livet? Ja, till och med, hur uppnår jag mitt drömliv?

Men jag kommer aldrig att ge dig en lista med fem punkter, ”Gör så här så blir du lycklig”. Jag tror inte på en sanning. Nej, jag vill utmana dig att hitta dina egna svar, din egen sanning. Låt ingen annan diktera ditt liv! Bara du kan veta vad som är bra för dig, och därmed för din omgivning och världen.

För min tro är att vi alla hänger ihop på något sätt. Vi påverkar varandra mer än vi kanske tror. Och om jag tar ansvar för mitt liv och försöker göra det bästa av det – då blir det bäst för både mig och världen.

Med den här bloggen vill jag därför inbjuda dig till en resa mot ett mer harmoniskt, kärleksfullt, inspirerande och magiskt liv. Häng med!

4 thoughts on “Om den här bloggen

 1. Carolina, tack för all inspiration du ger till oss alla. Jag har i två omgångar bott på Hornsgatan, Södermalm där du har din butik. Jag har många ggr handlat där, både till mig själv och många uppskattade presenter till nära och kära.
  När jag har känt mig ledsen har jag ibland gått in i affären och fått kärlek och insikt genom dina vackra budskap på kort, tavlor, smycken m m. Jag har gått ut på Hornsgatan igen och känt mig stärkt i själen. Tack så mycket!

  När min man Micke fick cancer 2009, var han den femte i min närhet som drabbades runt 50 år. Jag beslöt att skola om mig, jag arbetar idag sedan januari 2012 som livscoach, mental tränare och trancehealer. Min nyfikenhet väcktes rejält av varför mina nära o kära drabbades av cancer. Jag pluggade o läste massor. Idag arbetar jag med bl a 5 kroppstyper/inre sår som vi alla har mer eller mindre redan från tidigare liv, livmodern och när vi var riktigt små. Vi får beteende som följer oss genom livet och när det blir för många obalanser kan det bli fysiska sjukdomar. Jag la mitt pussel ang mina nära och kunde se mönstret. Det var otroligt berikande och jag fick förståelse för vissa händelser som hade drabbat dem. Idag hjälper jag många människor att lägga deras egna livspussel genom min trancehealing, där jag känner in kroppen, vilka blockeringar, inre sår som klienten har.
  Jag är numera gift med Janne och vi flyttar till hus på Resarö i juni i år, där vi kommer att få leva nära vatten, natur och djur. Det ska bli så fantastiskt.
  En fråga till dig Carolina, har du någon affärsverksamhet i Vaxholm?

  Jag är så glad att operationen gick bra. Underbart att få ta del av, tack även för det. Ta hand om er.
  Många varma kramar och tankar till er.
  Birgitta Björling

  • Hej Birgitta, och varmt tack för din omtanke och ditt fina meddelande. Det låter väldigt intressant, det du sysslar med. Sådant här behövs det mer av, det känner jag. Tacksam för att det finns människor som du som vågar vidga vyerna och ta reda på mer, och dessutom hjälpa människor hela sig själva. Viktigt arbete!
   Vi har tyvärr ingen verksamhet i Vaxholm, vi bara bor och jobbar här. Vår enda egna butik är den på Hornsgatan, annars finns ju våra saker i många andra butiker också, däribland ett par i Vaxholm (men inte så mycket). 🙂
   Stor, varm kram ♥ Carolina

Kommentera gärna!